Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    válasz gaben88 #22682 üzenetére

    Tudnál egy olyan képet csinálni ami teljesen fekete háttéren látszik az egész képernyő?
    Nekem ennyire nem világít be mint neked az tuti.Viszont az is,hogy hiába hívsz szerelőt nem fogja ez miatt cserélni a tv-det.Maximum a mainboardban vagy szerviz menüben állít a ledek fényerején de annyi,csak akkor összefogdossa stb stb....szerintem nem ér annyit.Tudom szar de tapasztalatból mondom.
    Nekem is kijött még az 5590 esnél elkezdte teli tenyérrel nyomkodni a panelt a panel széleit nyomkodta egész befeketedésig..majd mikor szóltam neki,hogy ezt nem kéne az volt a válasz,hogy le lehet ezt törölni meg akkor minek hívtál ide ha nem is érhetek hozzá,ha hozzá kell. :((( De b@zdmeg nem így!!!!! :((
    Figyelj nem az övé leszarja te meg utána takaríthatod meg stb órákig .....
    Nekem a foltok miatt vitte el,mert egy tenyérnyi folt benne volt a jobb oldalán plusz 2 csík ment függőlegesen a jobb oldalon és minden bemeneten és MÉG A TV BELSŐ TESZT PROGRAMJÁN IS LÁTSZOTT!!!!(nem egyenlő a pixeltesztel amit rádugsz pendrive ról).
    A bevilágítás miatt nem vitte volna el.Azt mondta ő is ez nem hiba ez a tv sajátossága.Csak azért tudtam már utána cserélni az LA660S t bevilágítás miatt mert 3 napon belül voltam,amúgy azt sem cserélték volna és még így is hogy 3 napon belül voltam eléggé "meghurcoltak" szétszedették velem a dobozból be kellett dugni meg kellett mutatni a pulóveremmel takartam a képet,hogy egyáltalán látszódjon valami rajta ott a boltban a fényáradatban és egyáltalán nem voltak segítőkészek a hiba keresésében.
    Most az LA690S is bevilágít oldalt mondom,zavarni zavar engem is kicsit de érdekes mert ha meg oldalról nézem egyáltalán nem világít be.Legalább ebben nem futnak csíkok hosszában meg nincs benne 1 tenyérnyi folt.

    [ Szerkesztve ]

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák