Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rokefeller

    senior tag

    válasz #20844032 #23415 üzenetére

    Olvasom régóta a kommentjeid, és többnyire egyetértek. Megy itt is, meg más témákban is a hatalmas számolgatás, meg variálás, tökéletes feketékről, szupervékony keretekről, herzek, p-k ide-oda, "csúcsig kimaxolt" paraméterek, stb...

    Namost összeségében, egy mai magyar házban az LM620 jól néz ki, felhősödés nálam is nulla, tükröződés kicsi, de hát ilyen erővel be is falazhatnám az ablakot, local dimming, feketék, olyanok amilyenek, fényévekkel jobbak, mint amit laikusként elvárnék, de persze ha valaki szarul akarja magát érezni amiatt, hogy a piacon lehet 3x annyiért olyat kapni, ami jobb, az tegye. Én nagyon élvezem a szolgáltatást, amit nyújt ez a kütyü, a kezdeti nyűgök eltűntek, és bár biztos van jobb, de szerintem az LM620 hozza azt, amit ~100 mozijegy áráért kell neki. A hangja szar, mint szerintem minden lapos tévének, fizikailag nem nagyon lehet jobb, házimozin érdemes elgondolkozni mellé.

    Mobiltelefonoknál látom, magok, ram, hány alkalmazás van az appstore-ban, de igazából pont lényegtelen az egész, ha megvan a funkcionalitás ami kell kellő sebességgel. Az egyik roll royce-ban azt hiszem nincs fordulatszám mérő, csak egy százalékos mutató, mennyi erőtartalék van még, nekem ez a hozzállás tetszik :-)

    A télapó nem a régi már...

Új hozzászólás Aktív témák