Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tundra

    tag

    válasz Mitics #24555 üzenetére

    Szia Mitics!

    Látom nagyon rágódsz, de Én majd segítek! :)

    Az első és legfontosabb, hogy hivatalos magyar forgalmazású tv-t vegyél!
    A szürkeimportos tv-kkel nem csak a garancia lehet probléma, hanem sokszor úgymond "felújított", szervizelt készülékeket adnak el újként. (ezt persze nem köti az orrodra a találékony kereskedő) Ez akkor szokott kiderülni, amikor szervizbe kerül a tv, és a szerelő látja, hogy már valaki kókányolt előtte.

    Az LS5600-nak van egy nagy hiányossága a másik két modellhez képest. Ez a TrueMotion frame interpoláció. Ez felel meg a Samsung féle MotionPlus-nak, ami ott csak a 6-os szériától jár. Ez különbözteti meg a low budget 50 Hz-es tv-t a minőségibb modellektől.

    A TrueMotion akkor jön jól, ha nélküle szaggat, darabos a mozgás. A Wasabi - Mar, mint a mustár című film pl.alapból ilyen, mert rövid záridővel vette fel az operatőr. Az LS5600 ilyen esetben nem nyújt semmi lehetőséget a mozgás folyamatosábbá tételére, ezért én alapból nem ajánlom.

    Az LN570S, LN575S azért nagyon jó vételek, mert a piacon kapható legolcsóbb frame interpolációt tudó készülékek. Árban kb. a Samsung 5-ös szériával vannak egy szinten, de az csak kamu 100 Hz-es ledvillogtatást tud, ami a fent említett esetben nem sokat ér.

    Az LA620S lényegében csak a passzív 3d-vel több a fenti két modellnél.

    A smart funkciók eleinte nagyon érdekesek, de néhány nap múlva (esetemben néhány óra múlva) rájössz, hogy csak az idődet rabolja, nehézkes , fárasztó, primitív és erősen korlátozott. Arról nem is beszélve, hogy 2-3 év múlva végletesen elavul.

    A Passzív 3d-t még nem láttam, nem tudok róla nyilatkozni.

    Az Én ajánlatom az LN570S/LN575S. Véleményem szerint egyértelműen a legjobb vételek.

    tundra

Új hozzászólás Aktív témák