Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    válasz Andrasxy #24718 üzenetére

    2012-es LM-nél és 2013-as LA száriánál a beállításokban meg lehet adni bármikor a smart régiót, utána megint kéri, hogy fogadd el az ilyen meg ilyen szabályt és utána már más országé él.

    Nekem is lenne egy kérdésem:

    Távirányító jobb alsó sarkában app/* gomb mire való? Gondolom lehet hozzá rendelni valamilyen appot, de nem jövök rá hol lehet beállítani?

    Előző íráshoz: A távkapcsokat is átgondolták egy kicsit az évek és felszereltségek között. Alapvetően ugyanaz a kapcsoló van az LM LA és LW melle, csak LM LA esetén több a smart funció miatt gomb többlet. LW-nél viszont vannak praktikus gyorsgombok, pl simplinkhez, ehelyett van a fent említett *-os gomb. Régi samu távkapcsolójához képest mindegyik lg-é eléggé kattogós, hangos, pont azok a gombok amiket a leggyakrabban kell használni. Sony sem jobb ilyen tekintetben, szóval ha te tv-zek más meg aludna, de a tv-re nem ébred fel, a kapcsoló ricsaja tuti felébreszti, ez fekete pont. Az LA széria hangerő és csatornaváltója meglehetősen erős nyomáspontúra sikerült, infó gombot átgondolva feltették a navigációs szekció bal felső felére, a settings le került a bal alsó sarokba a helyére.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák