Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xerobyte

    aktív tag

    válasz berbatov2 #26329 üzenetére

    Szia!

    Alapvetően gyönyörű a képe, a méret pont megfelelő ide.
    Asztali monitornak 27"-os LG IPS-t használok, így nagyon tartottam tőle, hogy nem lesz fekete a fekete.
    Ez természetesen részben igaz is, de beállításokkal lejjebb lehet vinni azt a fránya bevilágítást egy nem zavaró szintre, a képminőség kárpótol, nem túlszaturált anime minden film. Így hirtelen néztem rajta egy darkos thrillert, egy Avatart és egy animációsat, legalább is részleteket teljesen sötét szobában és nem lesz itt semmi gond.

    A legtöbb aggodalmat elsőre a 3d jelentette. Leültem, bekapcsoltam, aztán a nagy semmi kb., az is elmosódva. Itt el kell fogadni, hogy kötelező pár óra konfiguráció, hogy a nézőhöz és a szobához igazodjon a TV. Példa gyanánt elsőre úgy éreztem keresztbe áll a szemem és elszédülök, kiderült csak a távolságot kell módosítani és már minden jó is lett.
    Eddig 3D-t csak gépről mókolt half OU-val teszteltem, este egy BD 3D-t is kipróbálok, hátha leesik az állam, egyébként hozzá kell szokni.

    Kiválasztáskor semmi jelentőséget nem tulajdonítottam a smart cuccoknak, de így utólag jópofák és a magic remote nagyon gyorsan elnyerte a tetszésem.

    DUAL play-re még nem volt időm.

    Következő lépésben az AMD kártyámhoz próbálok majd valamit szerezni, bár pontosan még nem tudom, hogy mit is keresek, ami tovább javítja az élményt, ami így összességében meggyőző.

    Megjegyzésként annyit, hogy ha ugyanezt a modellt smart és 3d nélkül 150-ben meg lehetne kapni, akkor gondolkodóba esnék, hogy úgy vegyem-e és mondjuk a fennmaradó összeg hangcuccra menne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák