Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • khorvat

    senior tag

    Mihelyt meghírdetik az 5 év garancia akciót újra az LG Cinema 3D TV-kre én is veszek egy LG készüléket!

    99%, hogy ez a TV lesz:LG 39LA620S

    LA660S szimpatikusabb lett volna, de érthetetlen módon ebből és semmi másból nem létezik 39" a 2013-as évben! Így inkább kompromisszumot kötök a belső értékekkel cserébe 32" helyett 39"-ra léphetek előre, figyelembe véve a korlátozott 88cm széles helyemet ez a max. méret amit be tudok majd préselni a szekrénybe!
    Sok olyan funkció esetén amit LA660S esetében adnak, itt LA620S esetében csak azt látom, hogy előkészítés, ez mit jelent pontosan?
    Íme az ilyen funkciók:
    - 1. Wireless Sound Sync
    - 2. NFC
    - 3. Dual Play mód
    - 4. Magic Motion távirányítás, Hangfelismerés

    1 - Ez mire jó, hogy lesz az előkészítés teljesértékűen használható funkció mi kell hozzá?
    2 - Itt ha jól gondolom utólag is vehet az ember NFC címkéket és ezzel a TV már kommunikálhat az arra alkalmas pl. mobil telefonnal?
    3 - Itt is vesz az ember F315DP vagy F400DP típusú 2db játékhoz való szemüveget és mehet is a móka, szal annyi az előkészítés, hogy alapból nem adnak a TV-hez ilyen szemüvegeket?
    4 - Itt szintén beszerzek egy Magic Motion távirányítót (9-10ezer Ft) összepárosítom a Tv-vel és használhatom az előnyeit,kvázi mehet a hangutasítással vezérlés is ezzel a távirányítóval képes lesz a TV ezt kezelni?

    Teljesség kedvéért van még a Skype előkészítés is de ez LA620S és LA660S esetében is csak opcionális, igazából számomra jelenleg teljesen érdektelen funkció.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák