Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldAkita

    aktív tag

    Hosszú vajúdás után megvettem a LG 47 LA660s-t

    Első megjegyzésem dicséret a Műszakidepo webáruháznak, akiktől rettenetesen féltem mert a 219900Ft-os árukkal csak és kizárólag a szürkeimporttal operáló, többnyire külföldi székhelyű webáruházak versenyképesek. Szent megygőződésem volt hogy ennyiért valami leharcolt mintadarabot fogok kapni, azonban végtelenül kellemes csalódásként ért, amikor kiszállítás előtt, kérésemre elküldték a gyártási számot ellenőrzésre, de nem volt szükség rá, mert a tv megrendelésem után 1 nappal hagyta el az LG Magyarország raktárát. Értelemszerűen, biztonságos 2 év gyári garanciával, bontatlan dobozban, 4 passzív 3d és 2 dual play szemüveggel, magic remote távirányítóval. Bocsánatot kérek ha valaki fanyalog a reklámdumámért, de igen fontosnak gondoltam ezt leírni, mert több webáruház, érdeklődő e-mail leveleimre, amelyben azt tudakoltam magyar LG garanciával árulják-e, vagy nem is válaszoltak, vagy közölték hogy ne aggódjak "mindent lehet gariztatni csak ráhatás kérdése"?! Akik pedig korrektül válaszoltak, azok minimum 10000-el drágábbak.

    Vásárlás előtt volt szerencsém a csömöri Auchanban összehasonlítani a 620-ast és a 660-ast és ott sokkal szebbnek láttam a 620-ast. Úgy kellett megerőszakolnom magam hogy mégis a 660-ast válasszam, ugyanis néhány fejlettebb tulajdonsággal is rendelkezik, otthon meg úgyse tudom hasonlítgatni másik tv-vel:), na meg 660-as ECO módban ment a 620-as meg full fényerőn.

    Én felhősödést nem látok pedig 6 homogén jpg képpel nézegettem, fehér, fekete, szürke, piros, kék, zöld, sárga.

    Ha a képernyő mértani közepe elé ülök az IPS panel tökéletesen fekete. Ha elmozdulok valamilyen irányba, akkor valóban kivilágosodik egyik másik sarka, ha nagyon oldalról nézem, akkor pedig az egész képernyő kivilágosodik, hiába koromfekete a háttér. Kiokosodtam hogy ez az ips panel sajátossága, nem kell félni tőle és nem oldalról kell nézni hanem középről és akkor tökéletesen fekete! Természetesen ez a jelenség az átlagos mozizásnál észrevehetetlen, szót sem érdemelne, de sokan fanyalognak az ips paneltől. Aki most tervezi a tv vásárlást, talán segít neki a döntésben a véleményem.

    Az "utánhúzást" még nem nézegettem, azonban nagyon tetszik a 3d. Egy tesztben azt olvastam a 660-ról hogy elég szűken méri a 3d hatást ez a tv, de "négytagú család azért nem fog csalódni, ha egymás mellett ülnek" Én azt tapasztaltam hogy 30-40 fokkal oldalról nézve is tökéletesen érvényesül a 3d hatás.

    Még annyi jut eszembe hogy 32"-os tv lett erre a 47"-ra cserélve. Túl nagynak gondoltam, de nem az. Ha több pénzem lenne gondolkodás nélkül egy 55"-ost vennék. Tény hogy az sd adás nem túl pengeéles hogy finoman fogalmazzak :), de pénteken már lesz hd adásom és akkor biztos egy másik világ nyílik meg a nagy felbontástól.

    Köszönet a sok információért tőletek és külön köszönet Huncutkának aki nem csak itt a közös kommentek között, de priviben is sokat segített.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák