Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldAkita

    aktív tag

    Tapasztalataim osztanám meg LG LA660s-HBO go ügyben. Tv-t pár hete vettem. Örömmel fedeztem fel a smart részt ahol rábukkantam az HBO GO-ra. Igaz hogy 1 évesnél frissebb filmek nincsenek, de azért sok olyan film van ami elkerüli a figyelmet megjelenése idején, szóval klassz dolognak tartom. Regisztráció után egy hétig kifogástalanul működött az HBG GO nálam, azonban szoftvert frissítettem, a 04.20.29-es legújabb verziót. Ezt igen rosszul tettem. Azóta nem lehet használni az HBO GO-t. A T-home ügyfélszolgálata azt állítja hogy az HBO GO és az LG közösen dolgozik az ügyön. LG ügyfélszolgálatán kissé bizonytalanul de szintén megerősítették hogy előbb-utóbb kijön egy újabb szoftver verzió ami majd javítja ezt a hibát. Azt persze nem értem hogy ha az előző verzió jó volt hogyan tudták elrontani az újabbat? Egyébként azt az infót kaptam az LG ügyfélszolgálatától hogy a szoftververziót csak akkor kell frissíteni ha baj van a tv-vel. Ez sajnos nem szerepel nagy piros betűkkel a garancialevélen és a használati útmutatóban:(
    Hozzáteszem, a szoftverfrissítés alatt unatkoztam és átállítottam a szolgáltató országot "egyéb" országra. Meglehet ez okozza a bajt, bár szinte azonnal visszaállítottam Magyarországra. Mondjuk Németországra szerettem volna állítani mert azt olvastam sok fórumozótól hogy a T-home digitális kábeltv-nél, ha Conax modult használok set top box helyett, akkor az EPG helyes működése érdekében Németországot kell beállítani. A szomorú az, hogy nem szerepel Németország a választható országok listáján. Láthatóan Kelet-Európai régiós országok szerepelnek csak. Öröm az ürömben hogy kifogásalanul megy a Conax Strong modullal a T-homos digitális HD adás, pedig még a T-home technikai ügyfélszolgálata is csak azt az infót tudta adni mielőtt megvettem a Conax modult hogy vagy fog menni vagy nem. Az a véleményem hogy mindenkinél megy a Conax modul, viszont igyekeznek nem reklámozni mert az IP tv-t nyomják. Conax modullal kapcsolatban az a tapasztalatom hogy az EPG tényleg hibásan, foghíjasan működik, valamint negatívum hogy kb 2mp amíg egyik csatornáról a másikra váltok. Előnye viszont hogy a set top box nem fojtja meg a TV-t. Értem ez alatt hogy sokkal jobb kedvenclista beállítást enged, a tv hangja kb 50-70%-al!!!! dinamikusabb mint az INTEK stb-al, Működik a felvétel lehetőség hozzákapcsold hdd-re, bakapcsolás után pár másodperc múlva jön a kép, egy távirányító van, nem fogyaszt áramot az stb, különösen hogy a szekrény aljában pihen, mióta megvan a Conax modul :)
    Sokan érdeklődnek miben különbözik a 660 a 620-tól, megéri-e a +20-30Ft? Nekik azt tudom mondani hogy az LG.hu-n össze lehet hasonlítani az összes modelt, a fent jelzett kettőt is. 5-6 pontban különböznek, de egyik sem érinti a képminőséget dominánsan. Energiatakarékosság szempontjából fejlettebb a 660, beépítettek egy mélynyomót, így aztán sokkal ütősebb a hangja (persze nem azok számára akik még 80-100-et költeni akarnak 5.1-es külön hangrendszerre), Egde háttérvilágítása van, ettől vékonyabb és falra szerelve ennek van jelentősége. NFC-s telefonnal együttműködik, ha ez számít. Meg pár dolog ami nem jut eszembe :) Szóval ha sajnálod a +30000-et vedd bátran a 620-ast, képe épp olyan jó annak is.
    Viszont én is kérdeznék azoktól akiknek LA660 van. Frissítette-e a szoftververziót? Frissítés előtt volt-e Németország? Frisstés előtt, illetve után, működik-e az HBO GO?
    Ja, még az jutott eszembe hogy csélcsap módon nem informálódtam a DLNA-ról részletesen hanem hagyatkoztam arra az infóra amit itt olvastam hogy DLNA módon szaggat a film amit mondjuk a számítógépről játszok át. Gondoltam veszek egy külső hdd-t ami jó karácsonyi ajándék is lesz. Így is lett, de közben kipróbáltam hogy nem wifi-n keresztül hanem kábellel kötöttem össze a tv-t és a PC-t és láss csodát rezzenéstelenül jön át film.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák