Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldAkita

    aktív tag

    DLNA-hoz szólnék hozzá. Szerintem ahol nem megfelelő a wifi-s jelátvitel, ott hiába cserélgetjük le a serviio-t. Mondjuk most én is nekiláttam letölteni a smartshare-t de nem várok csodát. A furcsa az hogy a szoftverfrissítés után- ami óriási hiba volt és azóta nem megy az HBO GO - egy alkalommal 10 percig is kibírta rátöltés nélkül, másnap reggeltől viszont 1 percet nem bír ki, rátölt. Nálam kb 12m-re van a Cisco EPC3925 router a tv-től. Van köztük egy fal és a router és a tv közti légvonalban egy hanfal is :) Szóval csak a kíváncsiság miatt fogom kipróbálni a smartshare-t, ha méltóztatik végre lejönni. Azonban megjegyzem, vettem 15 m UTP kábelt, amin akadás nélkül jött az 1080-as 3d film.
    Azt gondolom, akinél akadozás van, ne vacakoljon másfajta dlna programmalhanem oldja meg valahogy az UTP kábeles összekötést.
    Böngészés szintén felejtős a tv-n. Ezekbe a tv-kbe gyengébb processzor van mint egy középkategóriás mobilban, és a képi tartalom mozgatásáért sem 100 ezres monitorkártya felel. Így aztán valóban másodperceket kell várni mire lejjebb sikerül görgetni a böngészett webtartalmat.
    Viszont leírok egy érdekességet amire akkor jöttem rá mikor Magic Remote-tal próbáltam elérni a hotel módot. Persze azzal nem megy csak hagyományos távirányítóval, viszont amint vadul nyomtam a MR görgőgombját bejött egy kis menü ami megtaított hogy rajzolni lehet a képernyőre. Egész pontosan ha lerajzolunk egy számot, akkor arra a csatornára azonnal rá lehet váltani. Próbáljátok ki jópofa.
    Azt is ígértem hogy szenteste után, mikor már átadom a külső hdd-t mint ajándék, ki fogjuk próbálni lehet-e analóg adást felvenni, de közben úgy feltöltöttük az új hdd-t hogy sajnálom újra formáztatni a tv-vel. Azonban javaslom érdemes lenne hinni "Edenyke"-nke aki jelezte már hogy UPC analógot fel tud venni.

Új hozzászólás Aktív témák