Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yager01

    senior tag

    válasz Taki26 #44 üzenetére

    5 Év garancia? Vagy engem informáltak félre vagy Téged!

    Hivatalosan két év a garancia! Egyébként felháborítónak tartom a legtöbb webshop hozzáállását a garanciával kapcsolatban! A legtöbbel beszéltem akik az általam kiszemelt TV-t forgalmazzák és NEM írják ki az oldalukra, hogy BOLTI garancia, hanem azt írják EU GYÁRTÓI GARANCIA!

    Minden esetben arra voltam kíváncsi, hogy ez mit jelent konkrétan egy majd 300.000 Ft -os TV esetében A legtöbb helyen ingyenes háztól házig futárt és javítást egy állítólagos LG szakszervizben. Kérdem én, hogy hol van az a szakszerviz? Megfelelő tudással, és felkészültséggel, szerszámokkal rendelkező folyamatosan képzett szerelők fogják javítani akinek megvan a megfelelő típus ismerete..stb! Sorolhatnám! A legtöbb esetben Persze, hogy NEM!

    A rosszabb eset az amikor a webshop 1-2 év után, vagy akármikor eltűnik, átalakul, vagy mittomén mi történik vele. Ezen kívül lehet még itt is "jó" sztorikat olvasni a garanciális kiszolgálással kapcsolatban!

    A PRÉMIUM TERMÉKHEZ prémium garancia jár! Ha gond van akkor felhívod az Lg-t és megpróbálnak segíteni! Ha ez nem megy akkor a saját szerelőjük autóba ül, házhoz jön és orvosolja a problémát. Ha tudja..de ez egy másik történet!

    DE EZ CSAK AKKOR LEHETSÉGES, ha hivatalosan az Lg Magyarország Kft által IMPORTÁLT terméket vetted meg! A gari papír nem valami házilag nyomtatott A4-es lap, hanem a hivatalos lapozható Lg garancia jegy aminek a jobb sarkán ott van az LG Mo. Kft mint importőr!

    Ha nem ilyen papírt kapsz akkor van a fent említett EU Gyártói garid (nagyon jól hangzik) csak éppen sokszor nincs mögötte amit egy ilyen termék igényel!

    Hivatalos forrás a Media, Extreme Digital, ... lehet, hogy ezeken a helyeken kb. 20e Ft-al drágább a tv amit venni akarsz! DE oszd el ezt 24 hónapra, és fogd fel úgy, hogy ha gondod van akkor kinyalják a s..ged és mindent megtesznek azért, hogy elégedett legyél! MERT TŐLED KAPJÁK A FIZETÉST !!

    Nekem volt szitum a Samuval prémium telefonnal kapcsolatban! Ott is megkaptam a megfelelő szolgáltatást! Míg a GSM boltból vett telefonnal meg elzavartak......

Új hozzászólás Aktív témák