Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KissP

    tag

    Próbálgatom az új 42LA620s TV-t. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Böngészéshez kicsit még kevés a hardver, de ha nagyon akar valaki akkor el tud rajta navigálni. A képminőséggel is elégedett vagyok. Próbáltam TV-adást HD-ban és anélkül, Full HD 3D videókat is próbálgattam. Az eredmény nagyon jó. Amit korábban több helyen olvastam, hogy 3D esetén vízszintes csíkok zavarják a képet és csak távolról nézve élvezhető a kép, amikor már a HD részletessége is kezd elveszni. Nos ezt most cáfolom. Ez csak az én személyes véleményem, de ezeket a csíkokat 10cm-ről látom és zavaró is. :) fél méterre távolodva már elég jól elvesznek és csak akkor találom őket ha nagyon arra koncentrálok, hogy meglegyenek. Még távolabb haladva a készüléktől marad a tiszta, szép kép. Nem hiszem, hogy valaki 10 cm-ről vagy akár 50-ről nézne egy 106 cm-es TV-t. Na és persze most már teljesen egyértelmű, hogy ha egy HD felbontású képet két részre bontasz és egymásra rakod őket, akkor ugyan azt a full HD felbontást kapod. Nem lesz fele a felbontás.
    A TV hangja a mély hangokat mellőzi, a magas hangokat pedig szépen tisztán visszaadja. Nagy hangzásbeli élményt nem szabad várni tőle, de ha TV-zik az ember, akkor érthető lesz minden beszéd és hang tisztán.
    Maga a készülék anyaghasználata és minőségérzete hagy némi kívánnivalót maga után. Kézben fogva nyöszörgő műanyag doboz. Nincs túl minőségi benyomása az embernek. De miután lerakod a helyére ez észrevehetetlen. Mondhatjuk szépnek is, és ott a stabil asztalon már nem recseg, ropog, mozog... Végülis nem egy olyan használati tárgy amit folyton a kezünkbe kell venni. :)
    Egyenlőre ennyi a személyes tapasztalásom.

    p

Új hozzászólás Aktív témák