Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tékozló

    tag

    válasz spiritex #34979 üzenetére

    Szerintem nézz utána, mert egy mai LED LCD közel 3-ad annyit fogyaszt átlagban (2012-es tesztet olvastam pár napja pont ezt vizsgálva). Időnként ide is beírtam mennyit fogyaszt az enyém, de úgy látszik elfelejtődik. Több plazma tesztjénél meg az volt az eredmény, hogy bekalibrálva nagyobb volt a fogyasztása, mint gyári értékeken, míg LCD-nél kisebb lett. Tehát még nőni is szokott a különbség.
    A másik, hogy érdemes olvasgatni a plazma fórumot. Pár naponta mindig előjön, hogy mennyit "szenvednek" a ghosttal, és igenis előfordul beégés is. Kell foglalkozni a plazmával és ez komoly hátrány. Persze ez a plazmásoknak nem szenvedés, de attól még tény.
    Ne nekem higgyetek, hanem olvassátok el a fórumot és ne egy-egy kiragadott hozzászólót/hozzászólást nézzetek. Több heti beírások átlagát vegyétek alapul.
    47LA690S. Netezésnél energiagazdálkodás max. : 25W fogyasztás átlagban. 2D filmek (energiagazd. közepes): 45W. 3D (energiagazd. min.):60-65W.
    Napi 5-6 órás használatnál min. 5 évet használva a tv-t abszolút nem mindegy a fogyasztás nem beszélve arról, hogy a plazmával törődni kell, nem mindegy mit nézel. Cserében filmekhez jobb a plazma képminősége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák