Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • samspade

    csendes tag

    válasz szegto #37883 üzenetére

    Nekem van egy 620 és egy 660 is, SD adásnál a 660-nak valamivel szebb a képe, HD cuccnál lényegében nincs különbség köztük, mindkettő nagyon szép. A TruMotion beállításokban van még különbség a 660 javára, abban van DeBlur és DeJudder is, míg a 620-ban csak az utóbbi. Én mondjuk ezeket nem (vagy csak ritkán) használom.

    A 620 kb. kétszer olyan vastag, mint a 660, de végülis úgyis csak szemből kell nézni, akkor meg mindegy. Max. a falra szerelésnél lóg kijjebb 4 centivel. Az Edge Led hátranya lehet, hogy jobban felhősödik, de egy normál felhasználót ez szerintem ritkán zavar. A 660-ban van mélynyomó, a hangzása ezért érezhetően jobb a 620-nál. Nekem először a 620 hangja baromira nem tetszett, de egy kis állítgatással elfogadhatóra lehet hozni. Ha pedig rákötsz egy hangcuccot optikán, vagy HDMI-n, akkor lényegében itt sincs különbség.

    A 660-hoz valóban csak MR van, de könnyen használható (akár a set top boxod is tudod vele irányítani), viszont az is tény, hogy egy hagyományos távval néhány funkciót könnyebb behozni. Viszont a 620-hoz olyan undorítóan nagy távirányító van, hogy ha nem lennének rajta gombok, akkor egy kisebb repülőgép tudná kifutópályának használni :)

    A 660-hoz van még egy pár dual play szemüveg, ha esetleg ez szempont lenne még.

Új hozzászólás Aktív témák