Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyeniko

    őstag

    válasz Jumpalaja12 #38308 üzenetére

    Bocsánat, hogy ezt válaszolom, de nem gondolom, hogy képben többet fog tudni mutatni, mint pl. egy 6 évnél nem régebbi Pana plazma. Annak ellenére írom, hogy én nagyon szeretem az lcd TV-ket és elutasítom azokat, akik szinte vallásosan hájpolják a plazmákat és gyalázzák az lcd-ket.
    A "szép kép" jelenthet sokunknak mást. Ha a képi hűséget értjük alatta, akkor a plazmák bizony előzik az lcd-ket. Az én tapasztalatom az, hogy léteznek nagyon jó képet adó lcd TV-k, de azok 2-3-4-szer kerülnek többe, mint az azonos méretű plazma TV-k.
    Nagyon látványos, sokaknak tetsző képet az LA660 is tud mutatni.
    Ha csak a "képre lősz", akkor érdemes megnézni más lcd-ket is (Sony, Philips, Panasonic, Sharp egyes modelljei), ha a szolgáltatások és kezelhetőség is fontos, akkor inkább a koreaiak lehetnek a nyerők. Általában is igaz, hogy a drágább TV-k többet nyújtanak (azonos méretben), de a többlet nem biztos, hogy a jobb képben jelentkezik.
    Gyakrak írnak róla itt is, hogy a VA és IPS panelek képe között alapvető különbségek vannak (elsősorban kontraszt és fekete szint), ezzel kapcsolatban érdemes legelőször döntést hozni, ekkor le is szűkül a választék.

    [ Szerkesztve ]

    Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

Új hozzászólás Aktív témák