Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D.CS.

    csendes tag

    Sziasztok. Nem tudom mennyire illik új tagnak egyből kérdéseket feltenni és a szokásokat se ismerem, szóval előre is bocs ha valamit vétek. Visszaolvastam jónéhány oldalt, részben találtam is válasz a kérdéseimre, de hátha tudnátok segíteni. Vettünk nemrég egy LG 32LN570R tv-t. Még az 32LN5400-on gondolkodtunk ami ugye nem smart de fullHD-s, végül a smart maradt (ugyanannyiba került mindkettő) Szóval pár kérdés, ha tudjátok kérlek válaszoljatok

    1, a Time Machine-el felvett műsorokat valóban csak a tv-n lehet visszanézni? (ilyesmi kommentet láttam korábban itt) Az usb-n csatlakoztatott meghajtón 3 particiót hozott létre a tv és egyik sem olvasható - legalábbis windows által. Nincs valami hack erre?

    2, lehet valahol listát találni, hogy milyen eszközöket ismer fel az usb-je? Csak úgy bedugtam a vezeték nélküli egér és billentyűzet rádióját és meglepődtem, hogy működik vele, lehetett egérrel és billentyűzettel használni a tévét (gondolom a böngészőjét is lehet majd vele irányítani). Erre nagy boldogan kipróbáltam mit szól az usb-s t-mobil modemhez, hátha azt is elfogadja aztán akár net is menne, de azt nem ette meg.

    3, ha egy ilyen kulcsot veszek (http://www.lg.com/hu/tv-kiegeszitok/lg-AN-WF100-vezetek-nelkuli-internetkapcsolat ) ehhez gondolom kell router is vagy mi, nem? Nem értek igazán az ilyen hálozati témákhoz. Tehát ha ezt megveszem és a laptopomon van wifi akkor az nem elég ugye? Egyszerűbb (de kötöttebb) megoldás ha egy hálózati kábelt veszek és összekötöm a laptopot a tv-vel, nemde?

    4, ne is álmodjak arról hogy usb-s mobilinternetes modem működni fog a tv-vel? Biztos ismeritek, tehát amibe telefonos SIM kártya van.

    Köszönöm a segítséget és választ előre is.

Új hozzászólás Aktív témák