Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Schatt

    csendes tag

    válasz 1stVikman #38076 üzenetére

    Köszönöm, közben én is elindultam az úton és csak most látom a válaszodat!
    Ami a saját tapasztalat:
    win7 saját médialejátszó megosztással: nagyon gyenge eredmény mkv-t hozzá sem tudtam tenni! Valóban úgy tűnik csak az alpértelmezett mappákat részesíti előnyben.
    plex: ez már sokkal jobb de a már törölt filmekhez leszedett minden sz@rt ami továbbra is megjelent, azonkívül volt meg nem jelenített avi aminek csak a mappáját látta + egy csomó olyan tartalom keletkezett amiről fogalmam sincs minek és miért került a gépemre + ami mindkét előzőnél megjelent wifin elindított 3D film percek pár percenként betöltés miatt megáll majd megy tovább.
    LG smartshare.zip : (sajnos a gyári oldalról nem értem el de máshonnan lejött:)) egyenlőre mindent láttam rajta. + érdekességként (bár nem néztem még végig filmet) a 3D is akadozás nélkül ment WIFIn, ez lehet csak véletlen.

    Feliratok : elég hektikus, még nem találtam ki az összefüggést de tudtam változtatni feliratot a wifin lejátszott tartalom esetén is.
    Olyan is volt hogy feladta a változtatás lehetőségét de akármelyiket választottam nem jelenítette meg noha támogatott formátum. Volt olyan hogy a film elindulásakor szürke volt majd később választhatóvá vált a felirat:)

    Ami érdekelne: 3d felirat ezt még nem sikerült megjelenítenem a tv médialejátszóján akár mellé tettem, akár bele az MKV-be. Valakinek sikerült? Persze lehet hogy ez már túl sok elvárás hálózaton lejátszott tartalom esetén...
    42LA660s

    [ Szerkesztve ]

    Üdvözlettel: Attila

Új hozzászólás Aktív témák