Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mooka-Miki

    senior tag

    Sziasztok!

    Ma boldog tulaja lettem egy 47LB650V-nek (jelenleg PC-re kötve megy, majd lesz Xbox karácsony körül), ha valakinek van valami kérdése szívesen megnézem.
    Nem nagyon találtam teszteket neten így ha esetleg lenne valami, akkor azt a hétvége folyamán meg tudom nézni, amint felfúrtam a fali konzolt és minden a helyére kerül.

    Elöljáróban:
    - Amikor hazahoztam azt hittem picit sírok mert durva input lag volt hiába volt játék módban és PC-re nevezve a HDMI. Aztán frissítettem a TV szoftverét és ez a gond megszűnt szerencsére.
    - A TV képi alapbeállításai siralmasak de -az én szememnek legalább is- a beépített kép varázsló nagyon kellemes egyveleget dobott össze a filmekhez (bőrszín teszt ok).
    - WebOS böngészés nekem lassú de hát ugye jó fajta PC-hez vagyok szokva, viszont ha a mobilomhoz (Nokia Lumia 920) hasonlítom akkor a netezés a TV készüléken hasonló tempóban zajlik, a TV kicsit gyorsabb talán de ez éppen függ a "kiváló" szolgáltatómtól is ugyebár.
    - Előző TV-m is LG volt (32LH4010) így a fekete/szürke engem nem zavar most sem, de tény hogy egyik barátom Samsungján ez jobb. Erre nem vagyok érzékeny, ellenben a színek itt valósághűbbek számomra.
    - Hangzás OK, de mivel erősítőről érkező hullámokra fülelek így erről többet nem is tudok nyilatkozni. Talán annyit, hogy normális forrásból ha a hangerőt csutkára toltam a TV-n akkor sem torzított, zörgött. Mondjuk nem tudom ki az aki így használná a TV-t. :)
    - A fényerő vmi brutális, nagyon le kellett vennem, de ez csak jó azt hiszem, van erő a panelben.
    - Szerintem nem kéne ennyire a dizájn oltárán feláldozni a keretet, mert az az érzésem van, hogy úgy kell bánni a TV-vel mint a hímes tojással, nehogy sérüljön a panel már csak attól, hogy megmarkolom.

    Hirtelen ennyi jutott eszembe, de egész nap rohangáltam így csak 2 órácskát állítgattam-nézegettem a szerzeményt.
    Profi mérőműszereim nincsenek, de ha van bármi amit meg tudok nézni vagy ki tudok próbálni akkor szóljatok itt és megpróbálom hétvégén összeszedni az infókat. Annyi hogy digitális TV nincs itthon, analóg éppen lenne de az meg tudjuk milyen (ráadásul nálunk amúgy is kritikán aluli, így klasszikus TV adásokkal kapcsolatban ne kérdezzetek kérlek :D) főleg, hogy én nem is nézek TV-t. Moziba járok, vagy online stream stb a kenyerem.

    Szép álmokat mindenkinek!
    Mooka-Miki

Új hozzászólás Aktív témák