Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz kuruc01 #46706 üzenetére

    Szerintem jó választás, de akkora távolságra nagyobb tévét szoktak ajánlani. 2db 3D szemüveg jár hozzá, és láttam, hogy Ajándék mozgásérzékelős távirányító is adnak hozzá. Ha új tévéd lesz, javasolt a digitális átállás, a jó képminőség érdekében.

    Magic Remote / Mozgásérzékelős távirányító

    Az LG Smart TV-ket egyszerű kezelni a rendkívül intuitív és felhasználóbarát Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval.
    Univerzális vezérlés, rámutatás, görgetés, hangkeresés és - a legfejlettebb és legkényelmesebb TV távirányító.
    Rámutatás: A mozgásérzékelős vezérlésnek köszönhetően egyszerű rámutatással és kattintással lehet az egyes menüpontok között választani.
    Görgető: Görgethet felfelé és lefelé az adott oldalon, mint egy egérrel.
    Hang alapú keresés: Szóljon TV készülékéhez a Magic Remote távirányítón keresztül már magyarul is! A beépített hangfelismerő segítségével szavak kiejtésével is böngészhet a különböző tartalmak között.
    Univerzális kontroll*: A maximális kényelem érdekében egyetlen távirányítóval érheti el és vezérelheti beltéri egységét, hangsugárzóit, Blu-ray lejátszóját és akár műholdas vevőkészülékét is.

    *Csak kompatibilis eszközökkel elérhető funkció.
    nimfas Mi sem látunk a jövőbe, hétfőn lehet, hogy újra drágább lesz, és izgulni kell, hogy megint normális ára legyen az MM-ben, vagy az edigiben. De az is lehet, hogy nyersz vele pár ezrest.
    Alku: mindig kettőn áll a vásár, meg azon, hogy mire van felhatalmazása az eladónak. Ha majd felviszik az árát, biztos többet enged belőle.

Új hozzászólás Aktív témák