Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    válasz hpeti2 #54241 üzenetére

    - SD-HD felvétel pendrive-ra nincs csak HDD-re, az Amiko tudja Tudja Pendrivrera, ha legalább 64 GB
    - felvétel közben azonos frekin lévő más csatorna nézés nincs, az Amiko tudjaez igaz, viszont más forrásra válthatsz, pl HDMI-n az amiko-ra, ;)
    - hálózati SMB megosztásokat nem látja, csak DLNA-s programmal, az Asus tudja látja DLNA nélkül is, ha egy közös hálózatra fűzi, és az alapértelmezett megosztási mappába másolsz a pc-n
    - hálózati megosztással külső felirat valamint hangsáv választás nincs, az Asus tudja sajnos tényleg csak az elsődleges hangsávot és feliratot játsza le.
    - kikapcsolásnál HDD lecsatlakoztatás nincs (akkorát kattan a HDD majd szét esik...), az Amiko és az Asus tudja Minek lecsatlakoztatni? A Pc-n sem választod le, a géppel együtt áll le, indul nem?
    - csatorna váltásnál adásinfók automata kijelzése nincs, Amiko tudja Netcast, digitális adásnál automatikusan megjeleníti az infó sávot, ahol van aktuális műsor. a te tv-d is ilyen. Webosnál, csak csatorna nevet ír, ott kel info gombot nyomni.
    - gombnyomásra nagyszámú csatornalista mutatása (hasonlít a live menu-s megjelenítésre) ez nincs, az Amiko tudja ezt nem értem, van a távon (hagyományos) egy chlist, és egy guidde gomb, ezek minden csatornát kilistáznak, és műsorinfót is kiírják.
    - media player funkciónál hatalmas és haszontalan mappa ikonok vannak kicsi feliratokkal (nem állítható), Asus-ban 4 féle megjelenítési mód alapból ez nem olyan tragikus, mit akarsz a mappa ikon helyett látni?
    - 30 Mbps-es neten, kábelen a youtube HD-ben jól megy, Amiko NEM tudja csak SD-ben
    - digitális TV adásnál audio váltás nincs, felirat választás béna, Amiko-nál dedikált gombbal, listából választható csak akkor nem váltható, ha 1 hangsáv van. gyorsmenü audió, hang nyelve. változtatható!

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák