Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hpeti2

    aktív tag

    válasz huncutka1029 #54263 üzenetére

    Az LB630V és az LB650V csak a 3D-ben és a talp kialakításában tér el egymástól. Ezen is webOS fut. Ezen is tetű lassú a rendszer.

    látja DLNA nélkül is, ha egy közös hálózatra fűzi, és az alapértelmezett megosztási mappába másolsz a pc-n
    Én abból indultam ki, hogy az Asus HDP-R1 alapból látja a hálózati megosztást (igaz nem feltétlenül az alapértelmezett mappában), az LG meg nem látja alapból.

    HDD-t minek lecsatlakoztatni? A Pc-n sem választod le, a géppel együtt áll le, indul nem?
    Azért mert különben az olvasófej nem kerül parkolópályára, hanem csak olvasás közben a TV elveszi az usb-ről a feszültséget és "lesz ami lesz".

    Netcast, digitális adásnál automatikusan megjeleníti az infó sávot, ahol van aktuális műsor. a te tv-d is ilyen. Webosnál, csak csatorna nevet ír, ott kel info gombot nyomni.
    Mint írtam webOS rendszer. Azért jó lenne látni, hogy milyen műsor megy, ha éppen reklámba kapcsol bele az ember. Egy okos rendszertől elvárható lenne.

    ezt nem értem, van a távon (hagyományos) egy chlist, és egy guidde gomb, ezek minden csatornát kilistáznak, és műsorinfót is kiírják.
    A hagyományos távon csak guide gomb van, ahol elég nehézkes a választás, az Amiko-n és a Synaps STB-on egyszerre 30 csatornát lehet kirakni és az 5 irányú gombbal választani gyorsan és egyszerűen azoknak akik nem tudják/akarják megjegyezni a csatorna kiosztást.

    alapból ez nem olyan tragikus, mit akarsz a mappa ikon helyett látni?
    Például olvasható méretben a mappa nevét, vagy ha teszek bele egy borítót jpeg-ben, akkor azt. Ez így vicc, hogy a TV-t kitölti 8-12 darab mappa és nagyítóval kell kitalálni, hogy melyikben mi van.

    csak akkor nem váltható, ha 1 hangsáv van. gyorsmenü audió, hang nyelve. változtatható!
    Azért nagy különbség van a dedikált audio gomb között és a gyorsmenüs bohóckodás között másodperces késleltetéssel (én még így sem találom a hangsáv választást...)

    -----------

    Ráadásul az is teljesen érthetetlen, hogy miért nem képes egyszerre működni a TV beépített hangszórója és az optikai kimenete. Sokkal egyszerűbb lenne a váltás. TV hang le, házimozi bekapcs és hang fel, mint pluszban még a menüben állítgatás a két hang kimenet között.

    ------------

    Megismételném, hogy a TV-nek a képével nagyon elégedett vagyok. Átlagos felhasználásra nagyon is alkalmas. Az előnyök sokszor ki lettek már beszélve, inkább most a hátrányokat helyeztem előtérbe.

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3

Új hozzászólás Aktív témák