Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz Winchester95 #54665 üzenetére

    Azt azért ne mondjuk, hogy parasztvakítás, mert nem az. Sőt... Mint mondtam függ a mérettől (ha a méret nő, minden egyéb más marad akkor ugyanazon grafikai "kvázi hibák" értelemszerűen szembeötlőbbek), a távolságtól és az adott játékban alkalmazott AA minőségétől, működésétől. Azonos méret mellett a felbontás növelése egyértelmű, hogy segít, de akkora felbontás növekedéstől ami a 720 és az 1080p között van ne várjunk csodákat. Igen látható a különbség markánsan, de monitorként egy játék esetében úgy h az orrod előtt van azért más a helyzet.

    Persze ez erősen játék függő is. Az, hogy milyen technológiára épül benne az AA és az végül milyen eredménnyel jár az adott engine függvényében nagyon változó lehet. Nagyon rég játszottam PC-n de esetlegesen meg lehet próbálni driver oldalról kikényszeríteni az AA-t és ott megadni a mértékét. Arról nem is beszélve, hogy régebben voltak tipikusan olyan konzol portok ahol normális AA-t csak így tudtál elérni.

    EZ viszont már tényleg nagyon off téma és sok köze nincs a megjelenítőhöz, esetleg privátban az esti órákban tudok segíteni benne, hogy mit és merre keressél :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák