Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz MrBazsi #55352 üzenetére

    szerintem rohadtul unja.
    viszont megértem, mert az LG tévés topicban oltárira le van húzva az összes LG tévé. olyan húzzák le akiknek igen, volt rossz tapasztalata. de az összes típust, az egész márkát lefikázzák emiatt.
    holott az általuk, meg mások által előforduló problémák ugyanúgy léteznek más gyártók bizonyos készülékein is, ugyanolyan előfordulási aránnyal. de ezt bezzeg nem nem említi egyetlen fikázó sem.
    és így, ez eléggé negatív színben tünteti fel a márkát, holott a többi gyártó sem jobb.

    másik téma, hogy aki itt van annak már van tévéje. és LG tévéje van. senkinek nem esik jól ha valaki szarrá fikázza azt a tévét amiért ő kiadott 150-200k-t, mindezek ellenére ő nem tapasztalta azokat a problémákat amiket a fikázók mantráznak. ezek hiába próbálják mondani hogy ők ilyet nem tapasztalnak, akkor a fikázók elküldik szemészhez... a fikázónak nem itt kell mantrázni a hibákat egyébként, hanem a "Milyen LCD tévét vegyek?" topicba.

    az sem jó, ha meghazudtolják a fikázót, mert igaza lehet. de nem mindig, és nem minden tévére igaz átalánosan amit mondanak. a fikázók által felemlegetett bezzeg a másik gyártó tévéjén így-meg-úgy szövegeknél sohasem az azonos kategóriába tartozó tévék vannak összehasonlítva.

    a fikázó szót nem bántásként írtam. értsd úgy hogy az LG tévében bizalmukat vesztett emberek, akik írásaikkal lebeszélni próbálják az embert bárminemű LG tévé (esetleg más LG eszköz) vásárlásáról.

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák