Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz iBoli #55828 üzenetére

    Önmagában nézve nem szubjektív. Javaslom nézd meg saját magad élőben. Igaz, hogy 2015-ben nem az SD adásnak kell(ene) a viszonyítási alapnak lennie, de optimális esetben nem ront a felskálázás. Amitől rosszabb lehet SD esetén max az, hogy nem elég hatékony, de optimális esetben rontani nem ront rajta.

    #55831: tudom, hogy segítő szándékkal linkelted, de a nem megbízható a forrás (árukeresős bohóckodás, amiben több a nettó baromság mint a valós információ) rosszabb mintha nem is linkeltél volna semmit. Ezek szerint a 671 tulajok a hajukra kenhetik a TV-t ha a DVB-T tunert szeretnének használni pl mindig TV esetén, de DVB-C és kódolt adások esetén sem lennének jobb helyzetben mivel CI kártya nincs az oldal szerint benne.

    Szép is lenne :)

    Anaghmar: A főbb különbség a design, talp, +100Hz MCI. Sebességben nincs különbség, mivel ugyanaz az SOC van benne mint a 67X-ben. (Szubjektív, nekem anno egy hajszálnyival jobban tetszett a képe 730-nak, de annyival nem mint amennyivel többe került.) Kizárólag a specifikációkat tekintve a fent említettek a különbségek.Remélem nem felejtettem ki semmit :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák