Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rongylab

    tag

    válasz Beni2360 #57850 üzenetére

    Ne hasonlítsd össze a crt tvd. egy led tv-vel. ha 3.5 méterről néznéd hatalmas készüléket kellene hogy vegyél. pl a 107 cm-est 1.5-2 méterről kell nézni ha fullhd tartalmat nézel! Neked kb 200 cm-est kellene akkora távolságból hogy élvezhető legyen a képminőség. Ez főleg a 3D esetén látható, érezhető, és ráadásul rohadt drága egy 2 méteres fhd tv, sokkal egyszerűbb közelebb húzni a kanapét. :)

    az hogy passzív vagy aktív 3D.

    Szerintem a passzív jobb. aktívnál, olyan szemüveg kell amit töltögetni kell hálózatról. A kialakítása is vastagabb, nehezebb. 8 éven aluli gyermek nem nézhet aktív 3D-t, sok felnőtt is szédül, hányingert rosszullétet okozhat..megzavarja az agyat.

    Passzínnál egy pehely könnyű szemüveg van. ami nem piros meg kék, hanem homogén. ráadásul van szemüvegre csíptethető csak lencse is.. ez neked előny mivel írtad szemüveges vagy. Persze ezt külön kell beszerezned. én 2000 ft-ért vettem ilyet. Bármelyik nagyobb tv-t árusitó boltba ha befáradsz. kiprobálható a passzív és aktív 3D müködés közben, persze ne 1 percig nézd..

    IPS vagy nem. sokan vitatkoznak ezen. Az ips.nek nagyobb a betekintési szöge. és minden irányból. (majdnem ) azonos a képélesség,világosság. elenyésző a sötétedés. De hát kiakar oldalról tv-t nézni? :)

    és azért jobb a Fullhd mint a 4K , mert a 4k-ra nincs tartalom. még fullhd-ra is nagyon kevés elérhető. Ha tvt is akarsz nézni, nagyon csúnya lesz a 4K tv-n az sd adás. a döntés a tiéd.

Új hozzászólás Aktív témák