Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz vond #57929 üzenetére

    Igen ez sajnos nem egyedi eset, a gyártók szinte kivétel nélkül a DLNA-t erőltetik ami nem baj, de emellett tényleg lehetne támogatni az smb-t is. Nem nagy elvárás.

    Azt azért hozzáteszem, hogy ha úgy is éjjel nappal megy a géped egy DLNA szervernek minimális erőforrásigénye van egy mai PC-vel szemben és szépen elvan neked szolgáltatásként a háttérben. Igaz így is előfordulhat olyan eset amikor elő kell venned a WDTV-t, kvázi tartaléknak, ha a Tv nem boldogulna a helyzettel.

    Volt már róla szó korábban is a 3D kapcsán és kicsit hasonló a helyzet a smart kapcsán is. Igazából itt sem feltétlenül a smart funkciókat fizeted meg, hanem a jobb panelt, jobb vezérlő elektronikát, jobb mozgáskezeléshez szükséges algoritmusokat. A smart egy buzzword amivel el lehet adni a jobb terméket. Ha az előzőeket felsorolod, közel sem lesz olyan hatása az eladásokra pozitív irányban mintha rásütöd, hogy smart!

    Sajnos nagy divat a smart-ot és a 3D-t is félreértelmezni ilyen szempontból. Nem azért lesz drágább a készülék mert smart! Azzal akarja a gyártó eladni az embereknek a Tv-t! Tekints úgy rá mint egy extrára, hogy ezt is megkapod. Nézd csak meg, a legolcsóbb leggyengébb készülékben sem a panel, stb nem olyan mint a közép és felső kategóriában, de a smart-ot sem kapják meg, sem a 3D-t.

    Ettől függetlenül a különböző smart képességek meg sem közelítik azt amit az ember elvárna 2015-ben ez igaz. Én is szeretnék teljes értékű böngészőt, smb támogatást és olyan media player képességeket, mint ami egy med600-ban van pl, de sajnos jelenleg nem ez a realitás. Reméljük erre a gyártók is előbb utóbb rájönnek.

Új hozzászólás Aktív témák