Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz nikos21 #58914 üzenetére

    A memória megtelt hibának, mint azt már olasz69 kolléga is leírta semmi köze sincs a tulajdonképpeni szabadon felhasználható tárhelyhez vagyis a háttértárhoz! A RAM típusú memóriáról van szó. A legtöbb ilyen jellegű probléma a 650-es készülék használata közben merült fel, nem ilyen gyakorisággal, de előfordult már szinte az összes 2014-es WebOS 1-el szerelt modellnél. A hiba elsősorban a rendszer optimalizálatlanságára, illetőleg az ebből fakadó, "rossz"memóriakezelésre vezethető vissza.

    Tipikusan úgy lehet a legkönnyebben előidézni a jelenséget, ha előtte több app meg volt nyitva, huzamosabb ideig használva volt (youtube, böngésző) és ezután rányitunk rá még egy memória igényesebb appot, pl.: a média lejátszót és megkínáljuk valami komolyabb tartalommal. Elég nagy esély van rá, hogy legalább a film felénél letérdel a rendszer (ezért is várják sokan a 2.0-ás frisítést).

    A megoldásképp addig is annyit tehetsz, hogy bezárod a többi alkalmazást, hogy ne fusson a háttérben és/vagy Tv kikapcs, bekapcs, mivel az biztos, hogy üríti a memóriát.

    yvsmad: nem is értem miért kell találgatni a különbséget amikor egyrészt a téma összefoglalóban is (7XX széria, ergo, ha bármi komolyabb eltérés lenne, az ki lenne emelve külön) és az LG oldalán is ott van feketén-fehéren, hogy csak a szín a különbség, ami ez esetben az alsó káva díszcsíkját jelenti. Először olvassunk és értelmezzük az olvasottakat könyörgöm emberek :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák