Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelepce

    tag

    válasz Intelligencs #61921 üzenetére

    Én egyszerre cseréltettem a 3 mediaboxot 3 CI+ kártyára. A három tv-ből 2 nem volt fent az UPC listáján. Mégis, üzembehelyezéskor ezekkel volt a legkevesebb gondom, azonnal működtek, míg a listában lévő 55UB850V-vel 3 hétig szenvedtem mire jó lett. Olyan kártyát adott először az UPC ami a réggebbi készülékekben működött, de az 55UB850V-ben kb 90 perc után leállt.
    A szerelővel sokszor beszélgettünk a listán lévő készülékekről. Megkérdeztem, hogyan tesztelik ezeket, hogy felkerüljenek a támogatott listára. Azt mondta, sehogy! Amin CI+ aljzat van annak működnie kell a CI+ kártyával, mivel ez egy rögzített szabvány. Az más dolog, hogy a listát gondos kezek időnként ráérnek-e frissíteni.
    Szóval, a médiaboxot szépen a hónod alá csapod, beballagsz vele az UPC irodába, leteszed az asztalra és kérsz helyette CI+ kártyát. Röviden ennyi. :K
    A lelki békéjük kedvéért olyan tv-t mondj, ami a listájukon szerepel, már ha egyáltalán kérdezik. Lehetőleg kerüld el a korábbi ügyintéződet, a tudatlansága miatt. Válassz saját beüzemelést, így a szerelő ki sem fog menni, csak a kártyát nyomják a kezedbe némi tájékoztató füzettel.
    Személyesen intézd a helyi irodában, a központon keresztüli telefonos ügyintézésnek vannak hátrányai.

Új hozzászólás Aktív témák