Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegnap megjött az 55UF8507. Minden szuper, az új magic remote zseniális, volt szerencsém a régihez apámnál, ő például le is cserélte inkább egy hagyományos távirányítóra a remote-ot. De ez mindent tud. A képminőség is nagyon jó, ebben tényleg IPS panel van, a matricán lévő kódsor is ezt mutatja, meg rá is van írva a dobozra, hogy 4K IPS. A smart képesség is nagyon jó, vitt mindent fájlt és feliratot NAS-ról etetve tartalommal, már amennyire volt időm tesztelni.

    Viszont sajnos elhittem azokat a hangokat, akik azt mondják, hogy egy tévé nem lehet elég nagy. Ez a tévé sajnos nagy. Túl nagy. Egyszerűen bántja a szememet, olyan nagy. 3m-ről nézem, még próbálom pár napig szokni, de ha nem fog összejönni, akkor sajnos vissza kell küldenem, és így bukom a nagyszerű MM-s akciós árat. :O Néztem, ebből a modellből csak két méret van, a 49-es és az 55-ös. A kisebbet kellett volna venni. Feleségem iszonyat ideges lett, mert ő már a kezdetektől mondta, hogy ez a tévé túl nagy lesz. Sajnos, mint általában mindig, most is igaza lett. :DDD

    Az UPC-s CI+ kártya tippeket köszönöm mindenkinek, valószínűleg akkor majd bemegyek egy UPS-s ügyfélszolgálatra, és ott fogom lecseréltetni. Csak előbb még kivárom, hogy mi lesz ezzel a tévével, mert ha visszaviszem, akkor vissza kell állni a jó öreg 32-es Sharpra. :)

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák