Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Nem számítottam ekkora segítség dömpingre, köszönöm mindenkinek! :)

    MR távirányítót nem fogok venni, nekem nem ér meg egy ekkora beruházást, ráadásul ott a mobilom, azzal is elő tudom csalni a kurzort. Így én is bele tudok tekerni, de sokkal kényelmesebb lenne, ha tudnám úgy tekerni, hogy közben azt is látom, hogy hova, nem pedig találomra "belekattintok" az alsó timeline-ba.

    Amúgy a router USB portjára kötött HDD ötlete szöget ütött a fejembe. Ez használható lenne így lényegében médiaszerverként? Spéci router/firmware kell hozzá? Mert nekem az is jó, ha erre a HDD-re úgy dobálnám át a videókat, mintha egy NAS lenne és akkor bekapcsolt számítógép sem kéne hozzá, meg így a NAS beszerzését is megúsznám (lényegében csak emiatt kéne). Meg persze kiiktatnám a képletből a Wi-Fi csatlakozást, ami a szűk keresztmetszet jelentheti a minőség és folyamatosság szempontjából.

    Sajnos a gépet nem tudom a routerre kötni LAN vagy a TV-re közvetlenül HDMI kábellel (főleg mivel sokszor van, hogy dolgozom rajta, addig a párom tud sorozatokat nézni a TV-n). Ellenben a TV mellett van a router, azt összehozom kábellel (eddig csak lusta voltam előkotorni).

Új hozzászólás Aktív témák