Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    De miért ne vásárolhatna az ember úgy, hogy az egyik paneltípust preferálja? Itt a topic-ban is van olyan ember, aki a saját otthonában kipróbálva mondta azt ennél a típusnál, hogy inkább visszaviszi a VA panelt, mert nem tetszik neki azon a helyen, olyan fényviszonyok között, olyan szögből nézve, stb. ahogy neki kell. Aztán kivitte az IPS-t és boldog vele.
    Ezzel nem azt mondom, hogy az IPS a jobb az adott modellben (általában véve meg főleg nem mernék bármelyikre is voksot tenni), de ha ebből a példányból van VA és IPS is, miért ne választhatná az ember azt ami szerinte neki jobb? Főleg, ha neadjisten tényleg nem pont ugyanolyan a két panel, és otthon észreveszi, ha van összehasonlítási alapja. (Boltban kb. esélytelen, hogy érdemben meg lehessen nézni, mint azt többen írtátok is.)
    Ha már tudja a vevő, hogy van választási lehetősége, úgyis akkor lesz boldog, ha az lesz amit kigondolt. Ha meg eleve nem tudja hogy kétféle panel van, csak bemegy, megveszi, és boldog, nincs miről beszélni, az nem is ide való példa.

Új hozzászólás Aktív témák