Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz koxkids #66410 üzenetére

    "Hihetetlen hogy ennyien panaszkodtok a 652V lassúságára. 200k-ért nem ezt várja el az ember." Elővettem egy stoppert (LF650V): bekapcsolás után kép 4-5mp, csatornaváltás bekapcsolás után 8-9 mp, guide gomb (hagyományos táv-on) után EPG: 9-10 mp (másodjára gyors). De hát 110k-ért nem is vártam mást. :D (Ezért kell kis tévét venni... :) )

    (Amúgy (nálam) az EPG-vel nem az a fő gond, hogy lassan jön be, hanem hogy egy néhány órás időablakot mutat, azaz leginkább arra használható, hogy lássam mi megy most, és mi következik utána. De ez lehet, hogy a szolgáltató hibája, nem a tévéé.)

    (#66407) Pumma: Én a hivatkozott cikknek a forrását olvastam korábban, és értem (érteni vélem) logikát is az állítás mögött, sőt még a teszt eredményeket sem kérdőjelezem meg, de a véleményem (elvi síkon) ettől nem változik meg. (Azt azért a hivatkozott cikk is említi, hogy annyi részletet nem láttak, mint 2D-ben.) De fentieken felbuzdulva ma végre kibontottam a 3D szemüvegeket, feltettem, és én is csíkosnak látom a képernyőt (közelről!!), azaz az én fejemben nem áll helyre a 1080i. :)

    Amúgy a cikk remek érvanyag ahhoz, hogy igazoljuk, hogy jól választottunk, amikor az LG passzív 3D technológiája mellett döntöttünk. :) (Persze mazohisták árnyalhatják a képet: "We prefer the 3D picture quality of the best active 3D TVs over passive for critical viewing [...] But [...] an argument can certainly be made that it's [passive 3D] the better choice overall")

    (#66431) Pumma: Próbáltad? Mert állítólag rettenetes hibaszázalékkal dolgozik.

    [ Szerkesztve ]

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák