Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz z123456789 #66561 üzenetére

    Üdv!
    Első alkalommal ki kellett törölni a felesleges TP-ket , 11747-ig mindet, ez lesz az első, innen viszont válogatni kell, a Digi tp lista szerint és a Polarizációt is figyelembe véve.
    1, Jól csináltad a szelektálást, de talán még nem vagy kész minden TP-vel. A HD adásoknál át kell tenni a TP szerkesztésekor DVB/S-ről DVB/S2-re így.
    3, A legjobb sztem a Chansort-ben kezdéskor az üres listát választani, majd a jobb oldalon rákattintva egyesével átdobálni a szükséges csatornákat. Utána lehet sorba rendezni, nem tudom, de nálam a lock/Hide nem működött, meg a mentéskor se törölte a csatornákat, hanem a lista végére rakta, de így is jó.
    A tévén még lehet Kedvenc listákat is csinálni. Vagy a My Programmes-be is lehet rakni mindig amit éppen nézel.rakni, ami a Smart menüben van.

    csab2 Megoldás: bekapcsolás után megnyitod az EPG-t és a Live menüt, vagy amit akarsz, és utána nem lesz gondod vele, és nem lovagolsz majd itt a másodperceken, mert itt nem tudunk megoldani ilyeneket. Hiába ismételgeted.
    Van más márka, lehet választani: az egyik lefagy rendszeresen, a másiknál elvesztik a frissítéssel a funkciókat, és amit beállítasz a menüben, akkor sem úgy működik vagy van az elromlós típus, ami hetekig a szervizben tartózkodik. Ezekből az egyik lehet, hogy gyorsabb, de valamit valamiért.
    Amit herdsman12 leírt az előbb, érdemes figyelembe venni:
    Gondolom, már szemet szúrt, hogy a többség nem köpködni jár ide.
    Infót, tapasztalatot cserélünk aránylag normális hangnemben.
    Nekem is jobban tettszene, ha már gondolattal is vezérelhetném az EPG-t, csatornaváltást, de ez van.

    Vagytok itt most legalább ketten, akik felelőtlenül, - a boltban kipróbálható - pár gombnyomást mellőzve bevásároltatok és nem azt kaptátok amire számítottatok.

Új hozzászólás Aktív témák