Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nightzone

    aktív tag

    Sziasztok!

    A héten én is tulaja lettem egy 50LF652v-nek. Kezdetben a 42"-ban gondolkodtam, de amint kipróbáltam élőben és összehasonlítottam a kettőt rájöttem hogy kell ez a méret 2,5m-re. Köszönöm a segítségeket akik ezt a méretet ajánlották és más infókat is adtak, ráadásul az ára is kedvező volt nekem MM-ből. Első tesztnél, ami egy half-ou-s 3D és egy 2D-s BD50-es film volt az hittem konkrétan magam alá sz**ok.
    Nem volt még se lapos se okos tv-m így nincs összehasonlítási alapom, de nagyon elégedett vagyok eddig. Engem a tv funkciók annyira nem érdekelnek (nincsenek hd csatornáim, és nem sd-t akarok nézni rajta), se a 4K ami szerintem jóval lassabban fog elterjedni mint anno a FHD (a 4k médialejátszók ára/hiánya és a filmek mérete miatt), hanem az hogy 2D és 3D FHD filmeket élvezhetőn tudjak rajta nézni, hiszen ekkora tv-t többnyire ezért vesz az ember!
    Egyelőre pc-re van kötve, Splash pro lejátszó progival, nagyon ajánlom hozzá Half ou filmek nézéséhez ami ugyan 2Dplayer de a tv átalakítja a képet és szebben dolgozik mint a powerdvd. Később a dlna-t is kipróbálom amint lesz idő rá, és a bellításokban is jobban elmélyedek, szóval biztos lesz pár kérdésem, de a tv egyelőre nagyon tetszik.:)

Új hozzászólás Aktív témák