Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Helioport

    csendes tag

    Egy hete hogy nyúzok egy 55UF8527-t....

    Elég vegyesek az érzelmeim, kicsit bénult és csalódott vagyok egy két dologgal kapcsolatban, de magával a kép minőségével nincs bajom.

    Tavaly vettünk apáméknak egy LB650v-t, melyről maximálisan pozitív benyomásaim voltak, így mikor elindultam én is TVt venni, kérdés nélkül fordultam az LG felé.
    Megvettem a tv-t, másnap érkezett is hozzá a billenyűzet és a kamera....................

    1. Van összesen kb 50 app, ami elérhető.... noname noname hátán, egy olyan app nincs, amelynek evidencia lenne a letöltése. Facebook elérhetetlen, google play elérhetetlen, twitter nuku, viber sosem volt, egy chat vagy video app sem elérhető........Botrány ez a felhozatal. Igazán. Ez nagyon gáz.

    2. Keresem a SKYPE-t... sehol.... mondom, biztosan valahol én bénázom el..... de nem. NINCS Skype. Nem is lesz Skype. A 2015-s tévékre már a kamerát sem árusítják. Nekem még jutott egy 22 rongyért, vadonat új, egyszer bedugtam, tök jó a képe, asszonyról meg magamról tudnék házivideót csinálni, ezenkívül elég drága porfogó.

    3. Vettem egy Logitech K400 Plus billentyűzetet. Szép. Bedugod, egyből működik, csatornát vált, meg minden.... ööööö.... a meg mindent vedd le szépen, mert nincs MINDEN. Elindítod a youtube-ot, és nem megy. És miért is menne? Ez csak egy kib.tt hozzá való billetyűzet.... utánaolvasok: Az LG erre is azt írja, amit a SKYPEnál. A SKYPE nem akarja nekik engedni a progit tévére. Itt meg a youtube nem akarja, hogy lehessen benne billenyűzettel írni.................mi van???????????

    Szóval most van egy kamerám az enyészetnek (Peciális, igazán Peciális kamera, mert a tévé csak a hozzá valót fogadja el, ez a 2014 előttieknél a VC400, a 2014-es tévékhez VC500,(apáméknál ezen megy is a skype) a 2015-ös tévékhez VC550.
    Van egy billentyűzetem, ami van is meg nincs is. BIZONYOS programokban pötyögjél a távirányítóval a képernyőn. A böngészőben használhatod, de most őszintén: Ki használja a tévén a böngészőt?
    Külső appokat nem lehet letölteni, csak a nagyon useful listában lévőket....
    Szóval van egy okos tévém, ami olyan mintha egy teljesen hagyományos tévém lenne, hiszen egy normálisan használható app sincs benne. :( :( :(

    Ja! A képe tényleg szép. Tényleg. :D

    I just heard WayteQ 985BT with iGO Primo works great. I don't know...

Új hozzászólás Aktív témák