Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    42LF652V frissítés: az update-et követő újraindítás után egy kis ideig tényleg fürge volt, de ezt minden újraindulás esetén észreveszem. A SmartShare viszont tartósan és határozottan gyorsult nálam, a mappakezelés már-már elfogadható sebességű. Illetve a Netflix is megjelent (mondjuk engem nem érint). A Google Play eddig is ott volt, csak nem tűnt fel nekem?
    (Mondjuk, ezeket az alkalmazásokat szerintem egyszerűbb lenne a felhasználóra bízni, hogy kell-e neki, és ha igen akkor LG Content Store-ból leszedhetné. Kicsit olyan érzésem van, mint ha az új FW egy Netflix-reklám lenne, és csak amiatt adták volna ki :) )

    Biztos jól jönne néha kényelmi szempontból, ha lehetne feliratot tallózgatni, de alapvetően szerintem se az a logikus megoldás.
    PC-n átnevezek egy 20+ részes évadnyi sorozatot kb. 1, de legyen 2 perc alatt.
    TV-n, ismerve a sebességét, gyanítom hogy részenként meglenne fél perc, ha tallózgatni kellene. És ami szerintem a legfontosabb: az átnevezéssel 1x kell foglalkozni, tallózni meg minden alkalommal, amikor előveszem az adott műsort (más is megnézné, dolgom van és félbe kell hagynom...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák