Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LionX

    tag

    válasz bozsozso #70802 üzenetére

    az UF85xv és LF652v széria hogyan tudja a felvételt külső winchesterre? Csak azt a csatornát veszi amelyiket nézem?

    Ezt ki kell próbálni, mert mielőtt az UF950V-t megvettem, pont erről érdeklődtem az ügyfélszolgálatnál és az üzletekben is.
    Mindenhol egyértelműen kijelentették, hogy nem tudok másik csatornát nézni, csak azt amiről felvételt készítek és ha átkapcsolok egy másik csatornára, a felvétel leáll és átkapcsol a Time shift funkcióra. Valamint még azt is mondták, hogy a Time shift is mindig újraindul ha csatornát váltok.
    Na ezekhez az információkhoz képest, a Time shift abban a 1,5 órában amit rögzít, megőrzi a csatornaváltásokat is és nem indul újra.
    Ha felvételt készítek valamelyik csatornáról, nyugodtan lépkedhetek másik csatornákra, a felvételt nem állítja meg, hanem rögzíti tovább azt az adást, amelyiknél eredetileg elindítottam a felvételt. Ilyenkor viszont nem megy a Time shift. Bár lehet hogyha dugnék rá egy másik HDD-t, akkor az is menne, de ezt még nem próbáltam. Ezek nekem nagyon kellemes és pozitív meglepetések voltak. (Nálam DVB-C-n jönnek a Tv adások.)
    Hogy ezt hogyan csinálja azt nem tudom, mert elvileg 1 tuner van benne. Ha meg nem, akkor miért nem tudja a PIP funkciót? :F
    Szóval az ügyfélszolgálat sincs mindig a helyzete magaslatán. :(((
    Szerintem szánd rá az időt és keress egy egy olyan üzletet, ahol ezt a felvétel dolgot ki tudod próbálni. Az hogy nálam így működik, nem garancia arra, hogy az általad megjelölt két típus is ugyanígy viselkedik.

Új hozzászólás Aktív témák