Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz direwolf #71159 üzenetére

    Ne haragudj, de semmi meggyőződés az amit írok, hanem taopasztalat, bármikor bemutatót tartok neked arról, hogy minden egyes apró részlet látható VA panel esetén 0,024 cd/m2 feketeszint mellett. Mi lenne ha végre észrevennéd, hogy mindenhol leírják IPS esetén a gyengébb feketeszintet és kontrasztot, ettől még bőven nézhető, szerethető. Ennyire nem tűnik fel, hogy mindenhol ez szerepel? VA panelből többféle van, van belőle gyenge, de én nem gyenge VA panelekről írok, hanem azon belül a legjobbakról, pl. PSA, ami a legjobb VA panel, megfelelő betekintési szöggel , kontraszttal és feketeszinttel. Én nem istenítem egyiket sem, hiszen mindegyikből van a tulajdonomban, mindegyiket tudatosan vettem.

    A jelenlegi VA paneles LCD-m megközelíti az UT30-as panám feketeszintjét.
    Ha volt plazmád akkor tudhatnád, hogy milyen a jó fekete, de úgy látom, hogy csak kötekedni szeretsz, na ebben én nem fogok részt venni, inkább mást olvasok.

    Amúgy meg látom, hogy általános LCD topikba nem is mersz ilyeneket írogatni, mert te is tudod, hogy nem igaz. Részemről béke, én nem akarom ezt tovább veled itt megvítatni, ha ezt folytatni szeretnéd akkor meghívlak a LED/LCD topikba és kivesézzük.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák