Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PioDVD

    senior tag

    válasz aram01 #73599 üzenetére

    Ahogy írták, attól, hogy magyar nyelven, ft-ért árulnak, még nem feltétlenül van magyar cégük.

    Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy igaz ez a "felvásárolták a szart" történet. Amíg nem írják le, addig lehet simán az LG Mo aknamunkája hogy rajtuk keresztül futó tv-t vegyenek az emberek. Ráadásul, ha jól emlékszem, olyan a hiba, ami "benne van a pakliban", egyik db-on jobban, másikon kevésbé és a vevők is mások, van, aki a kevésbé gázost sem viseli el, más meg a sokkal rosszabbat is tökéletesnek látja.

    Én vettem az emag-tól kormányt, kb. a rendes ár 2/3-áért, látszólag zsír új volt, de a lényeg, hogy tökéletes. Biztos, hogy nem selejtet vettek valahol. Szvsz a másnál 2 e ft-tal olcsóbban árult tv-t sem úgy vették. És ne felejtsük, az LG is tud geci lenni, ahogy itt valaki írta: cserealkatrésszel is hibás volt a tv, így leírták, hogy akkor ez nem bug, hanem feature, csá.

    Ezzel együtt pár ezresen nem spórolnék, inkább valamelyik nagy. Bár ugye az ew is nagy, országos cég volt, mégis egy hétvége alatt szűnt meg. Illetve az euronics kérdéses, mert az franchise keretében működtet sok boltot, ha ott adott üzletben levásárolható kupont vagy mit kapsz*, nem tudom, mit lehet vele kezdeni, ha megszűnt időközben a cég.

    *Mondjuk ezt nem értem, ott az LG-nél a hibás tv, cserélje, ha már nincs meg a cég.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák