Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    válasz Konyika #74680 üzenetére

    Kicsit olvass vissza, ott leírtam miért szereltem össze.:) Azért rendeltem Debrecenből, mert szerettem volna egy kicsit spórolni a dolgon, hát látod mi lett az eredménye. Soha többet. Eddig mindig személyesne vettem át ponz ezért, gondoltam most szerencsét próbálok, bíztam benne, hogy nem lesz baja.

    Nyilván nem szent egyik futárcég sem, hiába állítjak azt, hogy vigyáznak rá stb. De ember legyena talpán, aki ezen sérülések alapján megmondta volna kívülről, hogy a tetején van egy baszott nagy behorpadás.

    És annyi fejlemény még van, hogy most szántam magam arra, hogy visszacsomagolom a dobozba minden szarját, és azon túl, hogy ahol a lyuk látható, ott egyébként csak kijelző volt, és annak is az alsó része, tehát a talpát "ült" a tv, és a horpadás felül keletkezett, ahol a hungarocell nem is törött meg, de még be sem horpadt, semmi. Illetve a kis védő fóliája sem sérült meg sehol sem, ebből adódóan jogosnak gondolom azt, hogy itt a bolt hibázott, hogy nem nézte át a terméket kibontáskor, vagy ha meg is nézte, nem vette észre a hibát.

Új hozzászólás Aktív témák