Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz Klara_ #75897 üzenetére

    Aki hasonló cipőben jár, annak ajánlom, hogy a "hivatalos" LG TV Plus mellett próbálja ki ezt az LG webOS Magic Remote appot is. Jobb is, mint az első, gyakorlatilag teljesen ki lehet váltani a Magic Remote-ot. Giroszkópos telefonnal hadonászni is lehet, de ha nincs ilyen a telóban, akkor ott van a touchpad is. Ráadásul teljesen testreszabható, össze lehet állítani saját kezelőfelületeket, változtatható a gombok mérete, helye, minden. Eszméletlen jó kis alkalmazás. :K

    Ja, amúgy a 49LH630V mellől írom ezt. Végre megjött, és erőteljesen befoglalta a nappalit. ;] A képminősége - megfelelően beállítva - nagyon rendben van, gyakorlatilag hozza a nekem etalon Dell U2311H szintjét. Egyedül talán a glow erősebb, mint amire számítottam, de csak ha oldalról, átlósan nézi az ember, és épp sötét a megjelenített kép.

    Most épp a hálózaton keresztüli médialejátszással küzdök. A WD TV Live-unkat akarom kiváltani, ha már egyszer Smart TV-t vettünk. A PC-n megosztott fotókat, videókat, és zenéket tartalmazó mappákat akarom elérni vezetékes kapcsolaton keresztül. De eddig mindegyik progival van valami gebasz. A Universal Media Server furán működött, meg tetü lassú volt a TV-n, az LG Smart Share fapados, de nagyjából rendben volt, viszont kifagyott, amikor több könvytárat hozzáadtam, és azóta meg se mozdul, a Plex meg körülményes, meg eléggé tukmálós, és nem akar minden beállított mappát beolvasni. Most megnézem a Serviio-t, meg esetleg a Kodi-t (ha az alkalmas erre), de lehet, hogy egy router-re kötött külső vinyó lesz a legjobb megoldás. Nem tudom.

    Majd lehet, hogy írok egy hosszabb élménybeszámolót is a TV-ről. :)

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák