Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz vond #76020 üzenetére

    Nagyon pöpec kis összefoglalót írtál. Anyósomnak szeretnénk venni egy LG tévét karácsonyra. Ez a modell nagyon megtetszett a Euronics-ban, szerintem baromi jól néz ki a félköríves talp. Sajnálattal olvastam, hogy nem lehet hozzá használni magic remote-t, még utólag vásárolva sem. Ez kissé aggaszt abból a szempontból, hogy a saját tévémből kiindulva (55UF8507), magic remote nélkül nem lehet precízen beletekerni egy-egy filmbe, nem lehet akárhova pozicionálni a filmben. (Okostelefonos alkalmazás nem játszik. Anyósomnak nincs olyan, és nem is lenne egyszerű neki kezelnie.)

    Ezt írtad a pörgetésről: "A pörgetés (2x-4x-8x-16x) és a léptetés (chapter-eken kívül kb. 5-6 perceket lehet ugrálni) a hagyományos távirányítón is jól működik" Ezt az ugrálást hogy kell elképzelni? Ha benyomod a jobbra gombot a kurzorgombon, akkor lép 5 percet előre?

    Másik kérdésem, hogy honnan tudod, hogy IPS? Az LG oldalán nem találtam erre vonatkozó infót, csak ezt: "Kijelző LED - LCD panel". Lehetséges, hogy ebből is van VA paneles az IPS mellett mint a tavalyi szériáknál? Én mindenképpen IPS panelest szeretnék. Igazából ebben (LG 49LH630V) és a tavalyi
    modellben (LG 49LF630V) gondolkodom. A tavalyinál tudom, hogy lehet VA paneles is, szóval ott csak úgy venném meg, hogy meghatározom az eladó boltnak, hogy csak akkor kérem, ha a megfelelő jelölés van a csomagoláson (ami mutatja, hogy IPS paneles).

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák