Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    addikt

    válasz #94529552 #78665 üzenetére

    Köszi, még nem volt időm mindent végig nézni, de igyekszem rá sort keríteni, meg is írom majd találtam-e valami ügyeset.

    De közben kezd egyre kevésbé érdekes lenni a dolog, mert kezdem felfedezni telefonom lehetőségeit is, pl YT app olyan gyönyörűen és gyorsan küldi tévére tartalmat, hogy beépített YT kliens indítgatása és keresgetés benne értelmét is vesztette.

    True motiont megleltem közben, kikapcsoltam, el is múlt ez a fura begyorsulgatás. Szem fáradság ellen azt próbáljuk, hogy háttérfényt levettük, színeket lágyabbra állítottuk.....de mivel ma egész nap ég a szemem, őgy kivagyok nem tudom még jobb lett-e :D

    Amúgy éljavítás, zajcsökkentés ér valamit?

    (#78670) Ubul02

    Nekem sem ment, de közben gyáriban működik, csak olyan retek lassú az egerészés vele, hogy siralom :)

    Amúgy vannak ilyen mindenféle kínai, nem is túl drága okos tévé távirányítók...mind tudja irányítani összes tévét vagy ilyen random, hogy mákja van-e az embernek? :) Nem tudom van aki próbált-e ilyeneket.

    (#78680) agressor12

    Egy rövidebb teszt videót le tudok szedni, ha gondolod, hogy kipróbáljam (usb 2es pendrive még jobb, ha ezen jó lenne nálad van a bibi pendrive fronton), mert akkora pendriveom nincs (külső vinyóm meg semekkora sincs :D ) amire egy normál film elfér :)
    De hálózaton keresztül nem jó? Nekem lassan de egy sample 4k filmet (1p 400mega) szépen játszott.
    Vagy keresel neten egy samle t megnézed, ha szaggat dobsz linekt, ugyan azzal tudom tesztelni akkor.

    (#78700) agressor12

    Én nem találtam opciót rá, de ahogy názem legalább HD ban jön, de lehet van az fhd is, méterről is tiszta nekem

    (#78702) yanesz

    SD adás sztem mindegyik szolgáltatónál pocsék :)

    De aminek érdemes lehet utána olvasnod az az upc direkt. Nagyszülőknél az van, igaz csak 32es HD ready tv-n (valami alja JVC nevű kínai) és csak ámulok bámulok mindig...digi és most nekem PR sokkal gagyibb.

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák