Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ubul02

    tag

    válasz huncutka1029 #78726 üzenetére

    Csak droidos appal és vezetékes billentyűzettel tudtam egyelőre próbálni, csak ezek állnak jelenleg rendelkezésre.
    1. Vezetékes billentyűzeten csak a nyilakkal tudtam a kurzort mozgatni, betű-billentyűket nem érzékelte.
    2. App esetében pedig nem közvetlenül tudtam a tv kijelzőjére írni. Beírtam telefonba, és "send to tv" ikon érintésével küldtem el a tv-re. Ez nyilván működi, csak nekem be van állítva (kényelmes, no... :)) ) a prediktív szövegbevitel, ezáltal mire észrevenném, lámaságokat küldök át a tv-re. És app azt jelzi, hogy a "szövegbevitel mező a tv-n nem aktív".

    Ezért kérdeztem, hogy nem tudja-e valaki esetleg, hogy lehet-e ezen állítani? Mármint a szövegbevitel lehetőségén (aktív/inaktív) a készüléken? (Rémlik - csak az elején nem figyeltem, illetve azt hittem, játszva megtalálok minden beállítási lehetőséget, mert egyébként tényleg jó, áttekinthető és nem is lassú a menüje vélemények szerint - szóval rémlik, mintha első egy-két alkalommal megjelent volna a jobb felső sarokban egy kis jelzés, ami mintha a szövegbevitellel kapcsolatban hívta fel a figyelmet.
    De a másik probléma, félek, hogy ha a tervezett, beszerzendő vezeték nélküli klaviatúrát rácsatlakoztatom, azzal is úgy járok, mint a vezetékessel. Vagyis hogy szövegbevitelre nem fogom tudni használni. Pedig az praktikus volna.

    Ennyi, "röviden, römören".
    És köszi előre is a jó gondolatokat!

Új hozzászólás Aktív témák