Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csemege86

    tag

    Sziasztok. Tegnap vettem egy LG 43UJ670V full HD tévét. Mivel mini-hifim van, két hangfallal az ágy két oldalán, a hangot eddig arra küldtem, a képet a tv-re. Tehát: hdmi: pc->tv, csak kép. Aux: pc->hifi.

    Ez az előző tévénél tökéletesen működött, itt viszont zavaróan csúszik a hang! Mindig. Előbb jön a hang. Média típustól (SD/HD) és kortól (Columbo/Family Guy legújabb évad) függetlenül. Viszont ha a pc-n átlövöm, hogy a hang is a hdmi-n menjen át, és a tv-ből jöjjön, akkor nem csúszik. Jólvan, gondoltam, átdugom az aux-ot a pc-ből a tv-be. Viszont nincs aux kimenete, csak "optical digital audio out". És még ha lenne is, nem tetszik, hogy állandóan át kéne dugdosnom, ha filmet akarok nézni tévén VS csak gépezek és megy a zene a hifi hangfalra.

    Találtam egy "LG Sound Sync" beállítást a tévén, ott viszont csak a tv hang és kép output-ját lehet egymáshoz időzíteni. Összefoglalva: nincs szinkronban a pcről küldött hdmi kép a tv-n és az auxból küldött hang a hifin. A kép később jön, mint a hang. Nem értem, hogy az előző, már szintén smart HD tévémnél ez mért nem jött elő.

    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák