Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz ftamas0201 #87419 üzenetére

    "Nem vitát generálok..."

    Én sem,főleg nem laikusként.

    A 6-os szériás samsungból nekem kettő volt,két barátomnak szintén 6-os van és messze nem csúcskategória,de mindegyiknek szép képe van életteli színekkel.Ahogy írtad is,lehet,hogy te olyat fogtál ki.

    Én nem azt írtam,hogy lg-t soha,500e-ért inkább samsung vagy sony (bár a lcd/led tv topikban azt írták,hogy az utóbbi 5 évben a lg nagyon feljött),azért már nem "fos" 6-os szériát kap.

    Opiipo: A betekintési szög tényleg nagyon jó,mindegy,hogy honnan nézem a tv-t ugyanúgy látom.De ez egy szobában/nappaliban miért fontos?Szerintem mki szemből nézi a tv-t esetleg kis szögben annyit viszont a va is tud.Színekben szerintem(!) majdnem ugyanott van a kettő.
    A "fos" 6-os samsung-omban olyan színek vannak,hogy kiég az ember szeme (jó értelemben).

    De természetesen megértem a reakciótok,én is hasonlóan vélekednék egy ps4 topikban ha a xbox-ot mondanák jobbnak (vagy egy x topikban y írná vki jobbnak).
    Samsung-okat használtam pár évig,most jött ez a lg és napokig kellett állítgatnom ahhoz,hogy megközelítse a samsung élményt.Persze mindezt ps4-hez írom! Sima tv adásnál tény,hogy nagyon szép ez a lg is,de nekem nem ez volt az elsődleges szempont.

Új hozzászólás Aktív témák