Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    válasz Elims #87431 üzenetére

    Köszönöm a lehetőséget, kihagyom, azért van új tv-m hogy azt nézzem :D
    Én elhiszem neked hogy okés, viszont nekem nem volt megfelelő a betekintési szög és a színek sem ahogy írtam. én 10-12 órát gép mellett dolgozom a gép a sarokban, a tv mellette a falon így mindig elég éles szögből figyelem az eseményeket a tv-ben, csak este fekszem le így nekem kuka volt a VA panel sajnos így a 14 napos elállást felhasználva lemondtam róla, a pénzem még mindig várom, remélem jövő héten lesz belőle valami.

    Azt tudom hogy például a Samsung tévékhez kismillió jutyub videó van hogy hogyan is állítsd be ps4 pro mellé megfelelően a képminőséget, próbáltál már nézelődni hogy hátha van LG tévékhez is?
    Mert ugye a bemeneti eszközként elvileg én úgy tudom hogy külön bemenetenként lehet állítani a képminőséget és az nem lesz hatással mondjuk a tévénézési szokásokra. Elvileg a tévé külön kezeli a képi beállításokat a hdmi bemenetekhez és külön mondjuk a tévénézéshez. Szóval nagyobb tér marad kísérletezgetni hogy a tv-t ne játtszuk el de viszont a hdmi 1 bemeneten más legyen a beállítás.

    scream24
    Így konkrétan senkitől nem hallottam még hogy egymás mellett látott két különböző márkát így köszönöm ezt a megerősítést. Nem vagyok én sem márkahű, ha valami jó azt veszem meg, nem érdekel hogy mi van ráírva, ugyanúgy egy tömeg gyártott hulladék az összes és pár év alatt úgyis tönkremegy. A monitorom egy 27"es ívelt VA panelos samu, azt imádom, egy éve van meg de nem adnám semmiért pédául de az 50"-es tvben nekem nem jött be sajnos pedig nagyon jól kezelhető menürendszere volt, gyors és egyszerű, minden a helyén míg a webos kicsit bonyolultabb, többet kell lépegetni össze vissza hogy valamit megtaláljunk, persze hozzá kell szokni ehhez is.

    DeFranco
    Pont ugyanezt tapasztaltam én is hogy kettőt jobbra kettőt balra és már problémákba ütköztem sajnos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák