Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Teetuss #89595 üzenetére

    Egy utolsót kérdezek, az "asztalt" teljes méretben látod és nem vág le semmit belőle vagy levág és úgy látod a folytatását a szürke sáv mögött?
    viszont eljöttem a legközelebbi MMbe és itt is ilyenek. - be van kapcsolva a Levágás nélküli opció és annak ellenére a tv szélétől tovább tart a kép? Nem hiszem, te valamit nagyon rossz szögből nézel vagy a kép nem adja vissza azt amire konkrétan gondolsz. A Nanocellák a panel előtt vannak, ha "hülye" szögből nézel bármilyen TV-t, plazma, OLED, LCD, bármit akkor bizony láthatsz érdekes dolgokat. Most ha neked szemből jó a kép és nem vág le semmit és úgyis van sötétebb csík akkor nem jó valami, én szemből vagy oldalról nézem de nincs szürke csík a kép előtt és bármilyen képet teszek ki nem árnyékolja az alját, de nem nézem 170 fokból 10 cm-ről a penelt. :)

    Amúgy szerintem sejtem, hogy most mire gondolsz (csak ilyen közelről és erős szögből nem nézem a panelt) ha minden pixelhelyesen jelenik meg és közelről, fél méterről, akkor erős szögből lehet látni a nanocella réteget a panel előtt, erre gondolsz?. Az minden nanocellás készüléknél így van/lesz. Másnál más van.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák