Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dreta

    tag

    Sziasztok!

    Múlt héten megérkezett a Black friday-en szerintem igen jó áron elcsípett 49UK6300MLB tv-m. Egy kb 10 éves 32 colos LG lcd-t váltott.
    Második nap érkezett rá egy frissítés(04.10.04), ami egy Plexes problémát megoldott. Azóta gond nélkül nézek akár 2160p-s filmeket is 5GHz-es wifi segítségével. De szereti a 3TB méretű külső hdd-t és pendriveot is.
    Tegnap vettem hozzá egy Magic Remote-ot, ami a gyárija után egy megváltás kb.

    Egy fontos dologban kérem a segítségeteket!
    Digis vagyok és Finnországra állítva hangoltattam a csatornákat, és mivel van egy megszokott sorrendem, szerettem volna alakítani rajta. Kimentettem pendrivera a csatornalistát és a ChanSort progival meg is csináltam, amiket kellett. Visszatöltöttem a tvre, de idővel a tv elkezdte kibővítgetni a listát, úgyhogy ez a megoldás nem ok. Automatikus csatornafrissítés ki volt/van kapcsolva.

    Úgyhogy maradt a szintén időigényes Kedvenc lista készítése. Ez már ok, de van egy bökkenő: nem 1,2,3,4,5 ... számozással vannak, hanem az eredetileg behangolt szám van a csatornanevek előtt: 15,23,38,47,93,2,4, ...

    Na ezen hogyan tudok változtatni? Mert ez az össze-vissza számozás nagyon nem frankó.

    (A délutáni vérpistike kifakadásának a stílusa egyáltalán nem idevaló, mindössze annyit tennék hozzá, hogy mielőtt megvettem a tv-t, elolvastam az összefoglalót és kb az utolsó 1000 hozzászólást is. Amit hasznosnak ítéltem, screenshotot csináltam róla. Ezt javaslom az új és leendő LG tv tulajdonosoknak is.)

    Dreta

Új hozzászólás Aktív témák