Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    válasz Stean20 #93100 üzenetére

    Szia!

    A hangminőség a 6100-n egy 32"-es Samsunghoz hasonlítva egészen kiváló! Komolyan! Megdöbbentem.
    Nekem a 6100 volt 10 napig, azért vittem vissza, mert nem tudtam úgy beállítani, hogy nekem megfeleljen a kép.
    A feketével volt bajom a készüléken, sötétben nézek TV-t a fekete viszont az IPS panel miatt világítós szürke. Vagy annyira leveszem a fényerőt, hogy a sötét jelenetekből nem látszik semmi.
    A készülék maga a webOS4-el csúcs, nagyon okos, minden van benne (5 GHz WiFi, Bluetooth, LAN csatlakozó), hálózati HDD-ről filmet játszik, mobil képernyőjét megjeleníti, stb.

    Egyedül a 25 képkocka/sec filmeknél van az, hogy néha ugrik a kép, de a többi filmet jól játssza le és ezeket is be tudtam szerezni 24 vagy 23,976 képkocka/sec változatban is.

    A boltban anno nekem úgy tűnt, mintha a 6200-n (fehér a TV burkolata) szebb színek lettek volna.

    Most megint a régi - elvileg - IPS Samsungot használom, azon is elég sz.r a kép, közel se lehet olyan természetes színeket beállítani, mint az IPS paneles LG-n, de a feketéje sokkal jobb.

    Ha 100e körül gondokodsz, akkor vedd fontolóra a Samsung UE32M5522 készüléket, ez VA paneles, biztosan sokkal jobb a feketéje, de oldalról nézve hamarabb fakulnak a színei a VA panel típus miatt. A Media-ban most pont 100e. Mivel ez még 2017-es modell, ebből még nem vették ki a DTS hang dekódolást mint a 2018-as Samsung TV-kből, viszont hiába reklámozzák úgy, ehhez a modellhez nem jár okos távirányító. Az csak az UE32M5502-höz jár, de azt nálunk hivatalosan nem forgalmazzák, csak az emag-nál van jó áron, de a garanciális ügyintézésnél ők futárral viszik el hetekre valamilyen szervizbe a készüléket. Ez meggondolandó.
    Az 5522-höz pont azért nem jó az okos távirányító mert nincs benne Bluetooth. Ez a Samsung az 5 GHz-es WiFi-t sem tudja.

    Én mindenképpen webshop-on vásárolnám, akkor vissza tudod vinni ha nem tetszik a képe. A Media-ban 85-ért volt nemrég az LG, én is annyiért vettem karácsony előtt, de most épp jó drága, 96e Ft.

    A 610-es nem Full HD, azzal én nem foglalkozom, de lehet ekkora panel méretnél nem venni észre a különbséget.

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák