Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mario564

    csendes tag

    Sziasztok!

    A napokban leszek egy lg tv tulaja (55UM7450)! Olyan kérdésem lenne felétek, hogy a fórumot olvasgatva realizáltam hogy szükségem lenne egy DAC-ra, hogy tudjam a tv-vel együtt használni a 2.0 Microlab aktív hangfalaimat.
    A tervem az hogy plex szerverrel, pc-ről szeretnék filmezni.

    1. Szükséges lenne egy minőségibb konvertert beszerezni ehhez? Vagy egy olcso kínai is vígan kellene hogy tegye a dolgát?

    2. Illetve olcsóbb kategóriában találkoztam olyannal, hogy nem támogat DTS-t vagy DD-t. Ami számomra azért lenne érdekes, mert néhány film, amit nézek csak egyetlen egy dts hangsávval rendelkezik. Ilyen esetben valami átkonvertálja a hangot 2.0-vá vagy egyáltalán nem lesz hang? Vagy ezt a plex intézi helyettem?

    3. Mennyire élevzhetők egyébként a gyári hangszórók? Nagyobb élményt nyújtana a saját szerintem "minőségi" hangfal páros?

    4. Ha már itt vagyok megkérdezném azt is hogy egy 1.4-es HDMI kábelről 4k ugye csak 30hz-ig megy át pc-ről tv-re. Ez egy filmnél még teljesen oké lenne? Vagy mindenképp ajánlott egy 2.0 as kábel beszerezése mert egyébként élvezhetetlen lenne?

    Köszi a válaszokat! És bocs a sok amatőr kérdésért! Első TV ! :D

Új hozzászólás Aktív témák